ویدئوکست دانش آموزی با عنوان ” ایران قوی” اثر آقای امیر رضا اخلاقی دانش آموز پایه یازدهم

دبیرستان شاهد شهید کهن شهرستان قدس که در جریان “چهلمین دوره مسابقات فرهنگی هنری “فردا ” در سال تحصیلی 1401-1400 توانست مقام اول را در سطح منطقه بدست آورد.

جشنواره‌ی فردا مراسمی است که از 40 سال پیش در کشور برگزار می‌شود. این جشنواره در ابتدا فقط با 8 رشته شروع شد. اما امروزه حدود 80 رشته‌ی متفاوت می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

علی رمضانی مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی آموزش و پرورش در نشست خبری چهلمین جشنواره‌ی فرهنگی هنری فردا گفت: این جشنواره در 40 سال پیش با 8 رشته شروع شد. اما امسال با بیش از 80 رشته‌ی مختلف برگزار می‌شود. این جشنواره از نظر تعداد رشته و مخاطب جزء گسترده‌ترین جشنواره‌های کشور محسوب می‌شود که در حال حاضر بیش از 7 میلیون مخاطب دارد.
علی رمضانی افزود: علاقه‌ی معلمان و دانش‌آموزان به این جشنواره، امسال و حتی سال‌های پیش مورد توجه قرار گرفته است. در مسابقات فرهنگی هنری معلمان هنرمند بیش از 22 هزار معلم شرکت کردند. اما به دلیل شیوع کرونا در این دو سال از میزان نشاط و شادابی دانش‌آموزان بسیار کم شده است. به همین دلیل باید در جشنواره‌ی فردا 1400 مشارکت بیشتری ایجاد شود.


ویدئوکست چیست؟

ويدئوكست جدیدترین تکنولوژی تولید و نشر محتوای تصويري در اینترنت است.ويديوكست از پیشرفته ترین و جدیدترین سامانه های ارتباطی است و روشی برای انتشار محتوای الکترونیکی به وسیله تصوير که کاربران از طریق آن می توانند ساخته های تصويري و ويدئويي خود را به بينندگان ارائه دهند و به زبان ساده تر جدیدترین تکنولوژی برای انتشار تصوير بر روی شبکه اینترنت است. ويدئوكست یک فایل چند رسانه ای است که با استفاده از فیدهای عمومی برای پخش تصوير بر روی کامپیوترهای شخصی وموبایل، بر روی اینترنت فرستاده می شود.

معیارهای یک ویدئوکست خوب چیست؟

-هرويدئوكست بين حداقل5 وحداكثر20دقيقه باشد.

-پسوند فايل mp4 باشد.(استاندارد خروجي تصوير)

-كيفيت (نرخ پيكسل) از 480p به بالا باشد.

-ملاك هاي كلي داوري شامل كارگرداني، تدوين، اجرا، فني(فيلم برداري- صداگذاري و…)

-ويدئوكست را مي توان از طريق گوشي تلفن همراه ونيز دوربين هاي ديگر تهيه كرد.

عنوان های مربوط به #امتياز دهي مسابقه ویدئوکست در #جشنواره_فرهنگی_و_هنری_فردا

1-محتوای خوب و فني(كارگرداني، تدوين، اجرا، فيلم برداري، صداگذاري)

2-خروجی با کیفیت و با حجم مناسب(پسوند فايل mp4 باشديا همان استاندارد خروجي تصويرباشد،تصويرازنظركيفي از480پيكسل به بالا باشد.)

3-انتخاب عنوان مناسب

4-تصویر مناسب (تصویری که می توانید در صدم ثانیه محتوای شما را به کاربر معرفی کند،دارای فرمت JPG یا PNG،نوشته های عکس باید قابل خواندن باشند.

دارای سایز مینیمم 1400*1400 و ماکزیمم 3000*3000 پیکسل باشند.)

5-انتخاب موزيك مناسب اول و وسط وآخر

6-مديريت زمان(هرويدئوكست بين حداقل5 وحداكثر20دقيقه باشد)

7-نحوه بيان وارايه(داشتن تيتراژ ومعرفي صاحبان اثر)

8-ارتباط موضوعي

9-خلاقيت

10-شناسنامه تصويري(كيفيت معرفي صاحبان وخوداثر)

منبع: http://mehrizkanoon.ir/index.php/blog-footer/item/35-kanoon

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *